Met deze tips is jouw body zeker summer proof 

De zomer is inmiddels al begonnen. Maar ben jij al klaar voor de zomer? Lekker op het strand liggen in je bikini. Maar wacht! Je bent helemaal vergeten om iets aan je summer body te doen. Dat is hartstikke jammer natuurlijk. Sporten is heel belangrijk. Van het sporten krijg je een goede weerstand en je gaat je veel fitter voelen. Sporten is ook nog eens goed voor de zomer body. In dit artikel ga ik je handige tips geven over hoe jouw body summer proof kan worden. 

Sporten 

Je hebt het vast vaker voorbij horen komen: sporten. Sporen is essentieel bij het afvallen. Als je wilt afvallen wil je vet verbranden. Vet verbranden kan door middel van veel sporten en zweten. Er zijn heel veel verschillende sporten die goed voor je zijn. Je kan bijvoorbeeld gaan zwemmen of hardlopen. Wist je dat je ook gewoon kan hardlopen in je kamer? Loopband Noord-Holland verkoopt loopbanden die je binnen kan neerzetten. Zo kan je ook sporten als het buiten regent. Ben je geen fan hardlopen? Ga dan fietsen! Spinningfiets Noord-Holland verkoopt handige fietsen voor binnen! 

Voeding 

Je hebt niks aan alleen sporten. Sporten moet je goed combineren met voeding. Je moet ervoor zorgen dat je niet teveel calorieën en vet binnen krijgt. Het is goed om gevarieerd te eten. Denk aan vis, vlees, groente en fruit. Heb je niet altijd alle tijd en zin om goed te eten? Je kan het ook overwegen om voedingssupplementen te gebruiken zoals eiwitshakes en proteïne barren. 

Doelen stellen

Sporten is leuk. Doelen stellen en ze behalen is nog leuker! Als je een doel stelt dan heb je een weg die je gaat volgen. Het is niet altijd makkelijk om 10kg af te vallen maar als je een doel ervoor hebt gesteld heb je een missie. Je zult gaan merken dat sporten veel leuker wordt. 

Sporten is soms best zwaar. Het belangrijkste is dat je er plezier in hebt!